donderdag 3 maart 2005

De sneeuw houdt aan

Jeetje dit is echt een historische sneeuwperiode. Maart 2005 zal in de boeken gaan met recordhoogtes aan sneeuw in Nederland. Zelf vindt ik het allemaal wel leuk, maar kan me voorstellen als je telkens in de file staat door de sneeuw dat de lol er snel af.
De honden zijn helemaal hondsdol en sinds gisteravond is er nog een flinke laag sneeuw er bij gekomen. Op dit moment sneeuwt het nu ook weer. Het schijnt dat we vannacht een ontzettend koude nacht mee gaan maken. Er wordt aangeraden om de kachels 's nachts aan te laten wegens het kapot vriezen van de leidingen! Dat beloofd wat.
Gisteravond heb ik me uit zitten leven op en collage van foto's welke ik graag in het zicht wilde hebben. Was een knus idee, buiten dik pak sneeuw en Peetje was lekker aan het freubelen. Alle verhalen achter de foto's kwamen naar boven. Zo leuk.....

Kampeerweekendjes met de Beardies, etentjes, mooie en dierbare personen allemaal in een lijstje. Het verbaasde me dat ik er nog zoveel foto's in heb gekregen. Zal er vaak even een "blik" op werpen.
Even nog 2 Beardiesneeuwfotootjes.... Ben gek van sneeuw foto's van ze ;-)


Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk al die freubel fotootjes.

Moest wel turen om te kijken wat er allemaal op staat, maar volgens mij zijn we weer goed vertegenwoordigd.

Petra zei

In Cary zul je vast ook zulke sneeuwstormen meemaken. Dolle pret voor de hondjes, dus!
Groetjes

Petra