woensdag 6 juli 2005

Aan de wandel, koffie en golf.

Vanmorgen vroeg ben ik met de hondjes naar een wijk vlak bij ons wezen wandelen. Hier staan lekkere hoge bomen dus is er flink wat schaduw. Vanmorgen om half 8 was het hier al 24 graden. Het leuke van zo vroeg wandelen is dat de sprinklers van alle verschillende huizen volop aan staan tot groot genoegen van Connor, die dus lekker daar door heen huppelt.

Image hosted by Photobucket.com

Deze wijk ligt aan een golfbaan en de huizen staan er om heen gebouwd. En Stace staat dus op de foto te loeren of hij 1 zo'n balletje te pakken kan krijgen ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Door de hele wijk zijn keurige voetgangerspaden en is het heerlijk lopen met kleine heuveltjes.
Ook hier een stuk minder last van slangen, maar wel een ander soort gevaar waar je voor gewaarschuwd wordt.

Image hosted by Photobucket.com

klein filmpje van onze wandeling in Sunset Ridge

Bij thuiskomst lag er een pakje bij de voordeur. Het was de Beardie vlag met standaard die ik op Ebay gekocht had. Natuurlijk gelijk uitgepakt en bij de brievenbus gezet. Hieronder het resultaat !!

Image hosted by Photobucket.com

Daarna de cake en de appelflappen klaar gezet, want vandaag kwamen de "Nederlandse vrouwen" bij mij koffie drinken. Het was gezellig en ik heb ze natuurlijk de "Grand tour" door het huis gegeven hi hi hi. Het is leuk om zo elke week bij elkaar te komen. Even lekker Nederlands klessebessen over van alles en nog wat. Van Helma en Helga kreeg ik een mooie hibiscus met prachtige grote bloemen. Die ik die middag nog in de tuin heb gepland. Moet eerlijk zeggen dat de grond hier toch makkelijker in "te scheppen" valt dan in Zierikzee. In Zierikzee was het echt hele erge vette klei zeg maar. Hier is het ook klei, maar toch weer anders. Nu maar hopen dat de hibiscus een beetje aan de warmte kan wennen.
's Avonds kwam Ron thuis met het idee om 's avonds na het eten nog even te gaan golfen. Zijn collega Andy en zijn vrouw zouden ook komen. Het was heerlijk relaxend om even in de avond te golfen. Bovendien is het nu best vlakbij. De temperatuur was nog best behoorlijk warm, maar gelukkig was het wat bewolkt. Al met al was het wel zweten hoor. Maar dat is weer goed voor de lijn niet waar ;-)

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

3 opmerkingen:

Annemiek zei

Jullie worden nog eens golf pro's.
Leuk dat vlaggetje, en zo'n Hibiscus mis ik nog in mijn tuin.

Anoniem zei

De beardievlag bij jullie brievenbus is echt geweldig.
haha en het filmpje...... moest wel lachen om die heerlijke wiebelende achterwerken van je kanjers.
Geef ze maar een dikke knuffel.

Anoniem zei

Heel gaaf je Beardie vlag.

Lekker hoor die 2 waggelkonten in beeld hihi

Erna