dinsdag 19 juli 2005

Skype

Misschien zijn er nog mensen die niet weten wat Skype is. Maar ik denk dat de meeste die dit blog lezen het wel weten (en ons dus ook weten te vinden). hi hi hi.Skype is dus een programmaatje dat je kunt bellen via de computer. Helemaal gratis, en ook nog es voor noppes ;-) De mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik het wel gezellig vind zo nu en dan even lekker bij te beppen. Zo ook vanochtend. Ik had reuze plannen, ik zou gaan stofzuigen, wassen en hier en daar nog even wat opruimen en boodschappen gaan doen. Maar eerst even de mail kijken en toen kwam mijn eerste "Skypje" van vanochtend. Mijn moeder belde. Ze had weer wat post gehad voor ons, dus even wat dingen genoteerd en even gebabbeld. Daarna met Erna aan de Skype. Ook over van alles en nog wat en samen hebben we op internet zitten kijken naar Behendigheids toestellen die je via het internet kan bestellen. Zou namelijk heel graag wat speuledingetjes voor Stace en Connor willen hebben. Daarna heb ik zelf via de Skype naar onze verzekerings maatschappij in NL gebeld over een ongevallen inzittende verzekering, waar mijn moeder post van had ontvangen. Na enig doorverbindwerk kwam ik bij de juiste persoon die er voor zou gaan zorgen dat ook deze polis (hopelijk voor nu echt voor de laatste keer ) in NL geroyeerd gaat worden. Toen daarna Ada aan de Skype. Met Ada had ik het natuurlijk over Stace en Connor in het zwembad. Ada is de fokster (en vriendin) waar Stace en Connor vandaan komen. Dus die vond de zwembadfoto's erg leuk om te zien. Ik had het er met Ada nog over dat ik nu echt op moest gaan hangen want ik moest nog wat boodschapjes halen. En terwijl ik bezig was de computer af te sluiten ging de telefoon. Dit keer de echte..... Het was Karin, mijn zus of eigenlijk Dylan, mijn neefje. Die bedankte voor de kadootjes voor zijn verjaardag. Ook leuk natuurlijk. Hij is eind juli jarig en had wat "Bob de bouwer" specialteiten opgestuurd naar hem. Daarna ben ik gaan stof zuigen en halverwege de stofzuigsessie ging de telefoon weer. Dit keer weer de Skype telefoon. Oja de computer stond nog aan natuurlijk. Het was Yvonne. Met Yvonne kan ik meestal wel een eind weg kleppen. En ook dit keer lukte dat aardig. Halverwege belde Ron's moeder via de Skype ook nog, dus Yvonne gedag gezegd en door met Skypen met Ron's moeder. Afijn daar vliegen de minuutjes ook zo voor bij en voor ik het wist, lag de stofzuiger nog half in de kamer en ik had nog steeds geen boodschappen en was het al bijna twee uur. Dus uiteindelijk de computer uit gedaan en snel afgestofzuigd, gedweild en met de honden en daarna naar de winkel. Uiteindelijk terug de boodschapje opgeruimd en toen was Ron al weer bijna thuis. Hij vroeg hoe mijn dag was gegaan. Lekker opgeschoten vandaag vroeg hij, ha haha.... Nouwwwwww, wat zal ik zeggen ;-)

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Anoniem zei

En hoe waren de pizza's Peet :-)))???

Anoniem zei

Misschien een idee om een Bluetooth headset te kopen. Dan kan je Skypen en nog vrij door de kamer lopen om wat op te ruimen en af te stoffen :)

Petra zei

De pizza (BBQ-chicken) was heerlijk, Yvonne ;-))

En ik denk dat als ik zo Bleutooth headsetje koop, ik helemaal de hele dag met iedereen zit te beppen. hi hi hi. Maar inderdaad kan wel gelijk mijn handjes laten wapperen dan ;-)Bedankt voor de tip!

Anoniem zei

peetje ik heb die skype gedownloud..
maar zo te zien moet ik je eerst toevoegen ofzo?
kan je me t ff mailen ofzo
vin het wel leuk om met je te kenne
belle! hihihi
kuss monique

Petra zei

Hoi monique,
Leuk dat je Skype nu ook hebt. Kunnen we inderdaad even klessebessen. Kon je alleen niet mailen. De mail komt steeds terug.
Mail mij even OK?
Groetjes en wellicht tot skypes????
Peet!