zaterdag 2 juli 2005

Groen is gras.....

onder mijne voeten... Zo ging dat liedje toch vroeger?
Vanmiddag zijn wij ook bezig geweest met het groene gras. Om het terras heen had de bouwer allemaal van dat "Pinestraw" neergelegd. Dat zijn een soort van dennenaalden. Dat wordt hier heel veel gebruikt en is ook erg mooi, behalve als je twee langharige hondjes hebt rondhuppelen in je tuin. Die gaan daar in liggen en dan blijft het lekker in hun vacht hangen. Kortom een klus was geboren. Vandaag naar de "Lowes"en gras zoden gekocht die we om het terras zijn gaan leggen. Even om het plaatje te visualiseren. In de schaduw in de porche bij de ventilator was het 32 graden.... We leren het gewoon niet. Veelste warm weer natuurlijk. Maar waar een wil is, is een weg niet waar.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com


En het is wel heel mooi geworden hoor. En ook veel makkelijker zo met de hondjes.
Ook zou vanmiddag het frame voor ons nieuwe bed bezorgd worden. Moest ook wel weer lachen want de bezorgers hadden al twee keer gebeld. De weg vinden was moeilijk. En uiteindelijk belde hij weer. Hij stond in de wijk, maar kon ons huisnummer echt niet vinden. Nou onze wijk is nog niet zo groot dus vertelde ik hem dat ik wel even naar buiten zou komen. En ja hoor, hij stond dus gewoon bij ons voor de deur. Heerlijk..... Zo simpel kan het leven soms zijn. Het waren vriendelijke bezorgers. Die zelf ook wel konden lachen om hun niet al te slimme zet van het adres vinden. Ze hebben het bed in elkaar gezet en na natuurlijk weer de standaard vraag, waar komt u vandaan?, vertrokken ze weer. Nu is dus ook de slaapkamer af . Weer twee klussen geklaard vandaag!

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo gaat het liedje nog steeds hoor Peet :-))
In ieder geval ziet het er allemaal weer netjes uit, beter dan die klevers;-))
(en jullie hebben je weer niet verveeld)
Groetjes Yvonne

Anoniem zei

Ha die Peet,
Maar goed dat die naalden weg zijn. Heb gehoord dat ze ook giftig zijn voor honden.
Wat is het daar mooi zeg, ik zou het liever daar niet kunnen vinden, dan hier in Houten b.v. waar we vandaag drie kwartier over de ringweg zwalkte alvorens we Frans de Witte vonden (van de caravans e.d.) die was nl. verhuisd!
Ik moet Connor overigens wel gelijk geven hoor, dat zwembadje is niet in vergelijking met het huis :)), groetjes