zaterdag 9 juli 2005

Cindy en Dennis

Nee Cindy en Dennis zijn geen leuk stel die we ontmoet hebben hoor. Cindy is een tropical storm die afgelopen donderdagavond ons een bezoek bracht en Dennis is een hurricane die in aantocht is. Maar die langs ons heen zal gaan. De foto hieronder is genomen van tv donderdag avond. En gedonderd heeft het. Zo flink dat we vrijdag de hele dag zonder tv en internet hebben gezeten. Bij onderzoek van Ron bleek dat in het kastje waar onze kabel op aan is gesloten, de aarde aansluiting er uit was gesprongen. Gelukkig kon Ron het weer aan de praat krijgen.

Image hosted by Photobucket.com

Hier onder de laatste prognose hoe de verwachtingen zijn hoe Dennis de kust zal gaan aandoen. Wij zitten precies onder het witte vlakje. Wellicht zullen we wel regen er van gaan krijgen maar blijft het ergste ons bespaard.



Na dit weerpraatjes nu dus alsnog de beloofde foto's van de nieuwe plantjes ;-)

Image hosted by Photobucket.com

2 x een buxus achtige plant en 1 x een hulst struik. Inmiddels zijn de nieuwe planten uitgebreid, want we hebben nu ook een palm en een hortensia in ons plantenbestand. Bovendien kwamen Nel en Rian gisteravond ook met twee prachtige planten langs en die staan nu ook in twee potten. Zoals jullie lezen begin ik me lekker thuis te voelen ;-)

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Vanochtend zijn we naar de vlooienmarkt in Raleigh geweest. Het was een beetjes ala de Zwarte markt in Beverwijk, maar dan anders ;-) Gelukkig waren we er vroeg want het was erg warm, maar wel heel leuk. Ik heb een leuk oud Pepsi flesje op de kop kunnen tikken en Ron twee oude autokentekenplaten uit Noord Carolina. Ook was er een winkeltje met allemaal honden spulletjes en laten ze daar nou een leuk beeldje hebben van een Bearded Collie voor $ 5,-. Natuurlijk niet kunnen laten staan. Had wel mijn fototoestel mee, dus hier onder wat foto's van de vlooienmarkt.

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com


Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Zo en nu gaan we ons voorbereiden op morgen ochtend, want dan gaan we met Rian en Ricardo aan het golfen. Hoop dat het niet te warm is want ik ben vandaag een tikkie verbrand van alle buiten bezigheden.

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi


Lijkt me wel eng hoor zo dicht bij die orkaan. Je tuintje ziet er toppie uit , de palm is ook wel erg mooi.Wel gezellig z'on rommel markt lekker effe rond neuzen.

Golf ze strakkies
Groetjes uit een lekker warm en zonnig nederland

Erna

Annemiek zei

Leuk zo'n rommelmarkt. Daar kan ik ook zo rondstruinen. Succes met Dennis, wij zouden er woensdag pas regen van krijgen.

Anoniem zei

frieda said hallo .ben niet zo blij met dat weer bij jullie ''vind dat eng ''hoop dat het met stacey en connor goed gaat en zij niet bang zijn trouwens ''mooie planten hebben jullie .word zo gezellig en leuken dingen op die rommel markt groetjes van hier uit hellevoetsluis

Anoniem zei

Nou jullie hebben je eerste orkaan doorstaan :-)))
Had al wel van Dennis gehoord, maar Cindy heeft mijn collega Karin het nog niet over gehad. Haar dochter zit namelijk in Florida. De tuin ziet er leuk uit met al die verschillende planten!!
Misschien zie ik wat over het hoofd, maar heb je al een foto van het Beardiebeeldje,ben er welbenieuwd naar.
Groetjes en nog een leuke zondag verder!
Yvonne