donderdag 7 juli 2005

The Garden hut

Vandaag voor het eerst echt naar een tuincentrumpje hier in Fuquay. De "Garden hut".
En drie mooie planten gekocht. Verbaasd was ik over de vriendelijkheid in deze winkel. Ze kwamen toen ik binnen vroegen ze of ze konden helpen. Maar dat doen ze hier bijna in elke winkel. Maar daarna heb ik op mijn gemakkie rond lopen snuffelen en had drie leuke planten gevonden en op een karretje gezet. Geheel in stijl ala "Intra tuin" zeg maar. Toen ze me bezig zag met de derde plant in het karretje te zetten, kwam ze naar me toe en vertelde dat ik haar had moeten roepen want dan hadden zij de planten voor me in het karretje gedaan. Huh??? Echt?? Dus daarna liepen we samen naar de kassa. Let wel, zij trok de kar en ik liep prins(es) heerlijk ernaast. Daarna ging ik betalen bij een andere mevrouw en toen ik weer naar buiten liep stond ze te wachten en vroeg of ik plastic wilde. Ja dat wilde ik wel om de aarde zoveel mogelijk uit de auto te halen. Daarna kwam ze dus met twee plastic beschermlaagjes en zette ze alle drie de planten in de auto. Huh???? dacht ik weer. Wat een vriendelijkheid. En ondertussen kletste ze over van alles en nog wat. Echt heel vriendelijk. Haar vrolijkheid stak mij echt aan. Dus bij thuiskomst bedacht ik me dat ik gelijk wel aan het scheppen kon gaan en de planten te gaan planten. Dus na met de hondjes te zijn geweest, de schep uit de garage gehaald en aan het kuilen graven gegaan. En ojee, ik was het weer vergeten. Om drie uur veelste warm!!! Maar toch maar weer afgemaakt. En de border achter het huis ziet er nu heel anders en een stuk gezelliger uit. Toen Ron thuis kwam had hij ook zoiets van leuk en gingen we gelijk door naar de home depot om het sprinkler drip systeem uit te breiden, zodat de nieuwe aanwinsten ook water gaan krijgen. En ook dat is gelukt. Morgen zal ik er foto's van maken want op dit moment onweert het hier nu behoorlijk.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hahahahaha

Moet weer zo lachen om je verhaal . Heerlijk om te lezen.

Erna

Anoniem zei

Heb vanmiddag twee hele grote mooie orchideeplanten gekocht en in een hoge vaas laten zetten. Was er een hele aardige dame, klant dus, in de winkel die aanbood om mee te lopen naar de auto. Je ziet zelf hier gebeurd het ook hihi :-))
Is het nu wat minder warm nadat het geonweert heeft trouwens??
Groetjes en een fijn weekend!
Yvonne

Anoniem zei

''the garden hut'' zijn wel hele lieve mensen bij jullie gaan daar ook ,maar heen .nog bedankt voor jullie .mooie kaart ''en wat een leuk stickertje zat er op zeg ''ingrid heeft nog niks ontvangen zal nog wel even duren ''heel veel liefs mama .