vrijdag 1 juli 2005

Naar Bass Lake

Image hosted by Photobucket.com

De weersverwachting van vandaag was warm, erg warm. 36 graden.... Dus vroeg op pad met de hondjes, dan is het nog een beetje te doen voor ze. Vanmorgen wilde ik met ze naar Bass Lake. Even een paar minuutjes met de auto, en daar waren we. Het zag er heel netjes en verzorgd uit. Aan het begin stond een drinkensbak voor de honden en er hingen hondenzakjes. Keurig hoor. Wij op pad. Ik moet zeggen, sinds ik bij het meertje bij het appartement een aantal slangen heb gezien, ben ik een beetje op mijn hoede bij het water. Ik laat zekers de honden daar niet los en kijk goed (van links naar rechts, hi hi hi) Maar dit keer kwam ik niks glibberigs tegen.
Heb inmiddels wel ontdekt dat de zwarte slangen bij het meer waterslangen zijn. Die doen niks als je ze met rust laat. Niet dat ik ze nu leuk vind hoor. Ik moet er dus helemaal niks van hebben. Je merkt dan ook wel dat wij hier niet zijn opgegroeid. De Amerikanen geven niets om slangen en maken zich er niet zo druk om. Het is een beetje te vergelijken dat wij in Nederland onder de zeewaterspiegel wonen. Daar maken wij ons ook niet druk om maar hier vinden ze dat maar niks, heb ik al begrepen. Zo is dus de plaats waar je opgroeid toch wel bepalend hoe je tegen bepaalde zaken aankijkt. En ik moet eerlijk zeggen in mijn leventje in Nederland, ben ik niet veel slangen tegen gekomen. Ja in Blijdorp, maar die tellen niet mee ;-)
Dus om een (s)lang verhaal kort te maken, ik ben geen "slangenmens"......
Maar vanmorgen niks tegen gekomen en lekker met de hondjes het wandelpad afgelopen.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Er is daar ook een huisje waar je wat kunt drinken en eten en waar je bootjes kunt huren. Op dit vroege ochtenduur waren er een aantal mensen met hun kinderen aan het vissen aan het meer.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Toen we thuis kwamen heb ik het honden badje wat ik voor ze bij de Petsmart had gekocht met water vol laten lopen en Connor is sinds vorige week zaterdag dus behoorlijk verwend geraakt.

Image hosted by Photobucket.com

Hij keek echt zo van is dat nou alles vrouw? ha haha... Ja, Connor, dit is het. Dit keer geen super de luxe poolduik voor je. Des alnietemin was de pret er niet minder om ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

4 opmerkingen:

Annemiek zei

Toen ik hier voor het eerst een slang voor de deur zag liggen rende ik als een gek naar de buren. Nu niet meer. Uiteindelijk wen je wel aan de beesten.
Dat badje lijkt wel een grote drinkbak voor de hondjes. Wel lekker dat ze zo kunnen afkoelen.

Anoniem zei

he he, ik was een paar dagen niet geweest maar ben ondertussen weer bij gelezen.
Zolang die slangen maar niet giftig zijn. zou ik zeggen leven en laten leven.:-)
Ik moet wel nog even kwijt dat ik je nieuwe huis echt heel mooi vind. Ik hoop dat jullie er dan ook een tijd prettig mogen wonen.
Waar is het nou precies dan kan ik eens aan dion vragen of we het vanuit de lucht kunnen zien.
Doet hij via een of ander iets google.maps geloof ik.

groetjes nop

Nel zei

Ik zou geen stap bij dat meertje durven doen. Net zo erg als spinnen.
De hondjes hadden het wel weer erg naar hun zin, zo.

Petra zei

Mooie omgeving, dat meertje. En van waterslangen hoef je niet bang te zijn, snapping turtles, die wil je niet tegenkomen ;).