maandag 4 juli 2005

Vroeg op pad

Gisteren waren we vroeg op pad. We zouden naar Smithfield gaan naar het outlet winkelcentrum. Ervoor zouden we gaan ontbijten bij Shoneys. Voorheen op vakantie in Florida gingen we daar ook wel es ontbijten. Dus het gaf ons wel een vakantie gevoel zeg maar.
Eenmaal bij het shopping centrum aangekomen, bleek dat de winkels pas om 11.00 uur open gingen i.p.v. de 10 uur dat wij dachten..... Dus eerst dan nog maar even langs de Cracker Barrel.
De Cracker Barrel is een restaurant en na ons ontbijtbuffet bij Shoneys kon er echt niks meer in. Maar bij dit restaurant zit zo'n leuk country winkeltje dat we daar even zijn gaan rondsnuffelen.
Elk restaurant van de Cracker Barrel heeft buiten een hele rij schommelstoelen staan en na het rond struinen tussen de spulletjes in de winkel hebben we ons daar in gezeteld en hebben heerlijk mensen zitten kijken. Net als op een terrasje in NL. Vele campermensen kwamen voorbij en ook Harley rijders echt een feest om daar even te zitten.
Daarna dus wezen winkelen en ja Jesse!!! we hebben leuke t=shirtjes voor je hoor. We zullen ze naar je opsturen ;-) Dinsdag gaan ze op de post en dan duurt het ongeveer 5 werkdagen voor ze er zijn. Hoop dat je ze leuk vindt ;-)
's Middags kwamen Ronald en Karen even langs en samen met Karen heb ik met de hondjes even gefrisbeed (hoe schrijf je dat eigenlijk?) Nou ja de hondjes vonden het super.
In de avond hoorde we hier en daar wat vuurwerk. Vandaag is het namelijk Independece day en gisteren waren ze denk ik al aan het oefenen. Er zijn ook al wat huizen versierd hier en wij hebben inmiddels ook de vlaggen uit. De Amerikaanse, maar natuurlijk ook de Nederlandse!!!

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat gaaaaf die schommelstoelen.
Zo een zou ik er ook wel willen.

Heerlijk lekker mensen kijken.

Erna