zondag 10 juli 2005

Mijn handicap vandaag

Zoals ik gisteren al vertelde, vanmorgen zijn we wezen golfen met Rian, Nel en Ricardo. Lekker vroeg op pad want dan is het lekker rustig op de golfbaan en hopelijk niet al te warm. Nou rustig was het, maar warm zeker ook. En omdat ik gister wat verbrand was aan de achterkant van mijn benen, had ik ook nog es een lange broek aan. En dat maakte het geheel niet lekkerder. En het leek wel of ze van boven mijn gedachtes konden lezen en dit probleem op een natuurlijke wijze wilden oplossen. Want wat gebeurde er? Bij hole nr. 3 bukte ik om mijn golfballetje uit de hole te halen en alsof bovennatuurlijke krachten mij uit mijn lijden wilde verlossen scheurde spontaan mijn broek ;-)))) Dat is wat, met recht golfen met handicap. Jemigdepemig, zouden van Kooten en de Bie zeggen. Sta ik daar met een scheur van achteren, van heb ik jou daar. Ik moest wel ontzettend lachen, maar moest nog wel 6 holes....... Ron lachte zich natuurlijk ook suf en Rian en Nel ook. Ach misschien wordt het nu wel mode hier, ha ha ha..... Verder was het gezellig om op de zondagmorgen lekker met zijn allen te golfen. Het was zweten, maar met mijn nieuwe ventilatie broek, ging het een stuk beter, gniffel gniffel.
Verder zijn we vandaag bezig geweest met onze nieuwe aanwinst. Ons nieuwe zwembad.
Image hosted by Photobucket.com
Gisteren al hoor, maar er gaat behoorlijk wat water in dus nu pas gaat het vormen aannemen van een zwembad. En vanavond hebben we onze eerste duik er in genomen. En het was heerlijk!!! Wat een verademing. Het was vandaag echt warm. Zo ongeveer 35 graden, dus een lekkere plons aan het eind van de dag met zoveel golfhandicaps was een verwelkoming ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

Oh bijna vergeten, nog even de foto van ons Beardiebeeldje voor Yvonne ;-)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Peet, ik heb enorm moeten lachen dat je uit je broek was gescheurd. Zag het helemaal voor me; jij op de golfbaan met je kapotte broek. Humor!!! Zo'n zwembad kunnen jullie daar wel gebruiken met die temperaturen, jullie zullen daar veel gebruik van maken. Hopelijk vallen de huricane's een beetje mee bij jullie en blijft het bij regen/onweer. Karin

Anoniem zei

Wahahahahah uit je broek gescheurd moest zo lachen.Geen foto's zeker.

Doeiiiiiiiiiiiiii
Erna

Annemiek zei

Hij is toch omgegaan en je hebt een zwembad! Heerlijk om even af te koelen, met die temperaturen van jullie, veel dobberplezier!

Anoniem zei

hahahahaha das wel een flinke handicap hoor Peet!!

Het beeldje ziet er echt heel lief uit :-))

Petra zei

hi hi hi, ja Anneke. Je ziet maar weer we hebben ons al aardig ingeburgerd met "Bigger is better" ;-)
En over dat trappetje. Wees maar blij dat je er geen hebt. Hij is niet echt op mijn Bigger is better bouw geconstrueerd hoor, ha ha ha.
enne over Ron, na het oppompen mocht hij ook plonsen hoor. Er moet iemand foto's maken en pompen natuurlijk ;-)
Hou je taai meis en hier vandaan ook dikke knuf.
Groetjes Petra

kastelke zei

LOL! Zo'n scheur in je broek! Da's een mooie om in te vullen op zo'n lijstje "Wat is je meest recente blunder?".
Pft, dat golfen... Heb onlangs een half dagje initiatie gehad, dacht dat het me van pas zou kunnen komen als we in Amerika zouden zitten. Maar wat ik altijd gedacht had bleek waar te zijn: ik heb er echt het geduld niet voor. (en ik vind het vreselijk moeilijk)