dinsdag 26 juli 2005

Zinderend

Image hosted by Photobucket.com
Het was vandaag zinderend warm. Bijna 44 graden op onze thermometer. Ben vanochtend gelijk op gestaan met Ron en ben vroeg in de ochtend (7 uur) een eind met de hondjes gaan wandelen. Het was toen al iets van 27 graden. Ook vanochtend ging ik naar Sunset Ridge. Daar hebben ze mooie wandelpaden en staan er veel bomen zodat we in de schaduw kunnen lopen. Maar toen we thuis kwamen om 8 uur was het al erg warm en de zon prikte al enorm. Heb de hondjes met de tuinslang nat gespoten en zelfs Stace die daar normaal niks van moet hebben genoot van het koele water op zijn buikje.
's Middags ging de deurbel. En zoals gebruikelijk gaan de hondjes dan even aan de blaf en rennen allebei naar de voordeur. Ik achter ze aan, in een iets langzamer tempo hoor. Maar er stond niemand. Ook raar, dacht ik nog. En liep terug de woonkamer in. Weet je dacht ik laat ik maar even kijken of er iemand op de oprit staat, misschien komen ze iets bezorgen of zo. Dus loop naar de garage en doe de tussendeur open en zie ik in de garage Mike staan. Schrok me rot. Bleek dat ik de garage deur vergeten was dicht te doen toen ik de honden had nat gemaakt met de tuinslang. En Mike, de handyman van de bouwer vertelde dat ik waarschijnlijk de bel niet gehoord had. Jawel zei ik, maar er stond niemand bij de voordeur. Nee dat klopt zei hij. Ik heb ook hier gebeld..... Huh???? En hij wees naar de bel in de garage. Nou die had ik dus nooit gezien, ha haha. Hij zal ook wel gedacht hebben. Al hoewel hij ook moest lachen. Was weer een scherpe opmerking van me ;-) Hij vroeg of de ramen nog bezorgd waren die nog moesten afgeleverd worden. Ik vertelde dat er 1 was afgeleverd en hij keek nog even of het de juiste was. Nog maar 1 bovenraam en een screen te gaan en dan zou alles in orde moeten zijn. Het houdt allemaal nog wat op met het ramenverhaal.
Toen Ron thuis kwam vanavond zijn we met zijn tweeen naar de bioscoop geweest. Naar de film Weddingcrashers. Hij was heel erg lachwekkend. Echt de hele film door. Vooraf werd er een preview getoond van Duece Bigalow. Ook een comedy. Deze speelde zowaar af in Amsterdam. Raar om te zien zeg. Het was even lekker een avondje "wat anders" Bovendien konden we heerlijk genieten van de koelte in de bioscoop. Wat daar stond de airco echt op 10 hoor. Even lekker opfrissen zeg maar ;-)
Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Pffffffffffff wat vreselijk hot.
Stuur eens een paar graden deze kant op want hier is het weer vreselijk.
Weer regen!!!!!!

Je kreeg toen je uit de bios kwam wel een klap in je gezicht van de warmte.

Zweet ze, wij worden wel nat van de regen

Erna

Anoniem zei

bij jou is het weer iets te erg.
Maar ik sluit me bij Erna aan. Ik heb geen tuinslang nodig gehad om de honden af te koelen. Wij zijn gewoon ouderwets zeiknat geregend.:-)
Wij hebben in ieder geval weer een leuke film te bekijken. Hou wel van lachfilm's.

gr.Nop

Annemiek zei

Hier ook heet, maar vandaag zou het maar zo'n 25 C worden, even koel :-)

Anoniem zei

pfffffffffffffffff warm hoor!!
Dan is het hier wel weer te koud, maar zo warm dat vind ik echt pfffffff. Alhoewel het vanmiddag opeens een stuk warmer was, nogal benauwd en morgen wordt het nog erger volgens de Weer-Guys hier :-))
We zullen zien!!!
Groetjes Yvonne