maandag 25 juli 2005

Heerlijk weekend

Gsterochtend zijn we weer vroeg naar Ruud en Annemarie en familie in het La Quinta hotel in Cary gereden. We hadden heel veel te laten zien zondag. Allereerst zijn we bij Ron's werk wezen kijken. Bij de huidige zaak en de nieuwbouw locatie. Daarna door naar Knightsplay, de golfbaan. Het was te warm om echt een de baan af te lopen op het tijdstip dat wij er waren. Maar het afslaan ging prima en we hebben een stuk of wat ballen weg geslagen. Natuurtalent was toch wel Ricardo. Die sloeg heel soepeltjes de ballen een pittig stuk ver weg. Hier een filmpje van hem. Tot grote spijt van Ricardo konden we helaas geen golfcart huren, want daar wilde hij wel heel graag even in rijden. Ruud en Annemarie hadden al eens vaker gegolfd en dat was goed te zien.

Image hosted by Photobucket.com

Het was heel gezellig en hierna zijn we naar Lake Jordan gegaan. Naar de botenhelling en daarna naar het strandje. Hierna door naar Smithfield naar het outletcenter. Waar er flink is ingekocht. Natuurlijk konden wij het outletcenter niet verlaten zonderde Dairy Queen een bezoek te brengen. En terwijl we daar zaten leek het net of ik Helma voorbij zag gaan. Helma?? Dus ik nog eens kijken en ja hoor het was Helma. En niet lang erna ook Rob en haar zus Sonja en haar man en zoontje. Die bij hun zijn op het moment. Met zijn allen hebben ze nog even zitten kletsen en daarna zijn we weer richting Cary gereden. En zijn wij de honden uit gaan laten. Die vonden het wel heel erg jammer dat ze niet met ons mee zijn geweest naar Lake Jordan. Als ze het toch eens zouden weten. Van de week maar es even met ze naar toe gaan. Is wel lekker kunnen ze lekker even afkoelen.
's Avonds zijn we wezen eten bij de Golden Corral. Een serieuze "vreetschuur" maar met veel keuze dus voor 10 man is er voor allemaal iets wat ze lekker vinden.

Image hosted by Photobucket.com

En vanochtend zijn we weer naar het La Quinta hotel geweest. Dit keer om afscheid te nemen. Het was zo'n gezellig weekend en we hebben erg gelachen met z'n allen. En het was net of wij ook een beetje op vakantie waren op deze manier. Bij het weggaan hadden ze een ballon gekocht met "Goodbye" erop en kregen we alweer een leuk kadootje van ze. We zijn echt verwend. Nog even een statieportret en daarna in de bus..... En natuurlijk hielde wij dames het niet droog. Afscheid nemen blijft toch wel moeilijk hoor. Ook in Amerika......

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

En daar reden ze het zonnige en warme Cary uit en gingen ze op weg naar Washington.

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Nel zei

Wat een paar heerlijke dagen hebben jullie gehad. Ik denk dat er regelmatig wel familie en vrienden zullen aankomen want er wordt wat afgereisd naar Amerika.
Golden Corral was onze favoriet de laatste vakantie in Orlando. Wel groot, maar prima eten vonden wij.

Anoniem zei

Wat hebben jullie gezellige dagen gehad.

Op naar de volgende bezoeker die blijft gelukkig wat langer.

Erna

Annemiek zei

Wat heerlijk zo'n bezoek uit Nederland. Dat afscheid nemen altijd he?

Anoniem zei

he groetjes uit italie leuk de fotots van ruud en annemarie

doei