donderdag 21 april 2005

bubbeldebubbel

Vandaag had ik iets heel leuks in de planning staan. Gisteren toen ik Helma afzette bij haar huis zijn we even bij haar Amerikaanse buurvrouw langs geweest. Ze wist mij nog te herinneren van ons bezoek in 2001. Knap he. Haar man herinnerde mij ook. Wij hebben destijds met zijn allen gebarbequed en lekker gekletst weet ik me nog te herinneren. Het was leuk hen weer te zien. Moesten natuurlijk ook even in de tuin kijken, want die was echt prachtig. En toen vertelde Helma van hun Hottub die ook in hun tuin stond. (Zo’n bubbelbad voor buiten) En dat zij er vaak in mag van de buurvrouw. En toen kwam de buurman er bij en vroeg of ik er ook es in wilde. Nouwwwwww, heel graag zelfs. Dus Helma geregeld dat we vandaag konden bubbelen. De buurman zou alles klaarmaken en zorgen dat hij lekker warm was. Super was het. We hebben er ruim twee uur in gezeten en ik kan jullie zeggen het was heerlijk. Prachtig weer, zonnetje er bij en bubbeldebubbel maar. Wat was dat lekker genieten. We konden er dus ook bijna niet uitkomen. Uiteindelijk, ook omdat ik een beetje gaar en rood van het zonnetje begon te worden, hebben we onszelf eruit gekregen. Maar jee wat is dat lekker relaxen hoor. Was spontaan alles vergeten van mijn huizenstress. En wat een lieve buurtjes. Dat ze mij ook zomaar uitnodigden. Zo vriendelijk. Tsja, zo voel ik me wel heel erg op mijn gemak hier in Amerika hoor.…….

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn schoonouders hebben ook zo'n ding in de tuin en als wij er dan zijn nemen we ook wel eens een plons. Meestal 's avonds laat, in de tub naar de sterrenhemel kijken. Onvoorstelbaar dat je het 2 uur uithield in dat ding; ik voel me na een goed half uur net zo'n rood gekookte kreeft. Nou, we zullen het hier wel lezen wanneer je er zelf een hebt gekocht voor bij het nieuwe huis.

Groeten,
Marcel

Anoniem zei

Nou Peet je boft maar weer,fijn dat je van die aardige mensen om je heen hebt. Zo voel je je echt helemaal thuis in Amerika. Maar één vraagje; waar zijn de foto's van deze beleving?
Karin

Petra zei

Wij hebben er ook een in de tuin, heerlijk inderdaad! Ik zit er niet vaak genoeg in :(. Heerlijk vind ik het om een boek mee te nemen en te bubbelen, zoals jij het noemt. Het is vooral heerlijk in de winter als er sneeuw ligt!
Ik blijf er ook met gemak twee uur in, hoor, zo af en toe even boven water "afkoelen" en dan weer onderdompelen.

Anoniem zei

Klinkt allemaal niet verkeerd Peet :-))

Wij hebben vandaag lekker in het zonnetje gezeten aan de vijver bij Audrey en Jaap ;-))

Groetjes en een fijn weekend,
Yvonne