zondag 3 april 2005

De klok vooruit

Vandaag ging de klok vooruit, dus het tijdsverschil met Nederland is weer 6 uur. Door dat klokgedoe, hebben wij vanochtend voor het eerst uitgeslapen. Dat is heel wat voor ons, want wij zijn eigenlijk wel vroege vogels. Maar vanochtend hebben we een beetje lopen teuten en zijn met de hondjes aan de wandel gegaan. Een extra grote ronde dit keer want het we waren het meer bijna rond tot dat we bij het zwanen nest waren. Er zit dus een "zwanensetje" te broeden bij het meer. Maar op de een of andere manier vond "Meneer Zwaan" het niet nodig dat Stace en Connor er langs mochten. De joggers liet hij voorbij gaan maar als wij aanstalten deden om er langs te gaan, blies meneer Zwaan hoog van de toren en ging met zijn vleugels wijd uit staan. Dus om het pril geluk (en onze nog hele ledematen) maar niet te verstoren hebben wij het zelfde rondje meer rechtsomkeer nogmaals gelopen, dus we zijn lekker bezig geweest, zeg maar. En dit allemaal dankzij Meneer Zwaan. Heb Ron nu ook de schilpadden laten zien die in het meer wonen. Zo leuk. Zij liggen op een droog stukje waar een gans zit te broeden te zonnen. Het is hier soms net Blijdorp, zo hoor met die schilpadden erbij. Het was heerlijk weer vandaag al stond er een behoorlijk briesje. Heb snel wat foto's van de bloesem gemaakt, want ik denk na nog zo'n dag wind er steeds minder bloesem in blijft. Het is prachtig hier bij het appartement.

Image hosted by Photobucket.com

Ook om het zwembad vind je overal bloesem. Zo'n mooi plaatje. Van de week zou het nog wat warmer worden en als de wind dan ook nog een beetje gaat liggen, dan kunnen we misschien onze eerste duik nemen in het zwembad. Ben benieuwd.....

Image hosted by Photobucket.com

In de middag zijn we naar Smithfield gereden. Hier zo'n 30 mile verder. Daar is een Outlet shopping mall. En hebben we lekker gewinkeld vandaag.

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Het was net of we op vakantie waren. Zo vreemd. Ik zei nog tegen Ron, ik hoop dat we alle aankopen nog in de koffer kunnen krijgen strakjes,hi hi hi. Raar hoor. Er hoeft nu dus niks in de koffer, ik hang de gekochte kleren gewoon in de kast nu. Moet er zelf echt aan wennen dat ik hier nu woon en voorlopig blijf. Van de week toen ik op de koffie was bij Ron's collega's zei ik ook steeds, bij ons thuis. Thuis? Waar is thuis? Ik bedoelde Zierikzee, maar dat is nu niet meer thuis, al voelt het eigenlijk nog wel zo. Komende week krijgen we een normale week, dus met Ron naar zijn werk en ik weer op mijn gemakkie "thuis" met de hondjes, misschien dat ik me dan een beetje meer thuis ga voelen. Het is nu allemaal nog zo leuk en nieuw en spannend.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

4 opmerkingen:

Annemiek zei

Jullie zijn wel in het juiste seizoen verhuist, het ziet er prachtig uit daar met de bloeiende bomen!!
Hopelijk wordt het gauw echt je "thuis".
Annemiek

Anoniem zei

Waarschijnlijk merk je ineens dat het wel thuis is. Zeker als jullie zo je eigen huis hebben. Dan zal het vlugger gaan. Denk ik. Want ook nu ben je eigenlijk nog op een tussen station. En onbewust weet je dat.
En jullie hadden volgens mij ook niet in een mooier seizoen kunnen verhuizen.

Gr.Nop

Anoniem zei

Ziet er allemaal zonnig en gezellig uit Peet.
Als je straks je eigen huis met daarin je eigen meubels hebt is het volgens mij echt weer je thuis:-)
Trouwens mijn moeder is ook weer thuis, na een lange vakantie bij jullie op het halfrond.
Groetjes Yvonne en een dikke lebber van Ayla die zo blij is dat Oma Lies er weer is :-)))))

Anoniem zei

We hebben al zo`n heimwee en jouw foto`s maakt het alleen maar sterker! Wat ziet het er prachtig uit he met al die bloeiende bomen en wat een machtig zwembad! Het kan niet anders of jullie voelen je vast heel snel thuis!

groetjes Mariet