zaterdag 16 april 2005

Het "feestie van Stacey

Vanochtend zijn we weer op pad gegaan voor huizen. We hebben weer veel huizen bekeken en er was er 1 die we erg mooi vond. Hij stond te koop als “ For sale by owner” Dus geen makelaar van hun kant maar de eigenaar die hem te koop heeft gezegd. We hebben een afspraak gemaakt en morgen gaan we het huis aan de binnen kant bekijken. Dus nieuwe ronde nieuwe kansen. Er staan hier in de buurt echt veel huizen te koop, dus de keuze is reuze, zeg maar. Maar nu aan ons om uit al dat aanbod ons plekje te vinden ;-)
’s Middags zijn we met de honden naar Lake Jordan hier in de buurt gegaan. Het was vrij rustig dus hebben we ze lekker laten zwemmen. Heerlijk vonden ze het. Het was natuurlijk Stacey’s verjaardag dus iets beters konden we niet verzinnen voor ze. Ze hebben genoten om lekker uit te razen en tegelijker tijd te plonsen. Prettig was dat dit water zoet water is en dat is wat lekkerder voor ze. De omgeving bij Lake Jordan is echt prachtig. Het is echt een super groot meer met veel bos er om heen. Je hebt er een speciaal recreatie gedeelte. Met allemaal pick nick tafeltjes en strandjes. Het was leuk om er even met de honden naar toe te gaan en maar een kwartiertje rijden van waar het appartement is. Dus heel goed te doen.

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Omdat het Stacey’s verjaardag was had ik wat leuke speeltjes voor hem gekocht. Ook die vielen goed in de smaak. Stacey is van pup af aan al gek van knuffelbeesten. Hij maakt ze niet kapot maar gaat er lief mee knuffelen. Zijn vorige knuf sleepte hij overal mee naar toe. Zo lief.

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra


Http://www.beardie.nl

Geen opmerkingen: