woensdag 20 april 2005

Dogpark

Vanmorgen ben ik met Helma naar het “Dogpark”in Raleigh geweest. Dit is een zogenaamd “Offleash” park. Dus de hondjes mogen daar lekker los lopen. Het park, zo’n 2 acre, ( 9.000m2) is afgezet met hekken en overal liggen tennisballetjes en staan er bakken met water. Nou Connor en Stace vonden het er super. Ze hebben heerlijk lopen rennen en met de aanwezige honden gespeeld. Het park is ontwikkeld om ook de hondjes te socialiseren onder elkaar. Het was duidelijk dat Stace en vooral Connor het heerlijk vond om met hun soort genootjes rond te stekkeren. Mensen nemen boeken mee en hun eigen stoeltjes en zoeken een plekje in het park en laten de honden rennen. Hier even een paar fotootjes.

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Als snel had Connor in de gaten dat hier echte hondenliefhebbers komen en ging overal zijn knuffels halen. Hij maakte dus snel vriendjes. De slijmjurk….. ;-)
Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Stace vond het vooral heerlijk dat er overal tennis ballen lagen en vond al snel een slachtoffer die met hem wilde spelen. Wat inhield dat de balletjes door iemand werden weggegooid en hij als een speer er achter aan ging. De aanwezigen vonden het super dat die Nederlandse hondjes zoveel energie hadden. Maar van al dat ge-ren wordt je wel moe natuurlijk. Dus even pauze….
Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Het was heel erg leuk en ook ik vond het leuk om al die honden te zien rennen en alle verschillende karaktertjes. Hier zullen we zeker vaker naar toe gaan.
Stace kon erna heerlijk slapen op het balkonnetje met zijn verjaardagsknuf bij de hand als kussentje........

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

http://www.beardie

4 opmerkingen:

Anoniem zei

dat hebben we hier niet, je ontmoet wel veel honden mensen op deze manier. Het is voor jonge honden ook heel mooi om te socialiseren. Ik vind die laatste foto zo leuk

Anoniem zei

gr. Nop

Petra zei

Jullie honden zijn al favoriet bij onze kinderen. Saskia praat al over "als Brynna dood gaat" (hopelijk nog lang niet, hoewel ze wel veel oude dames kwaaltjes begint te krijgen :() kunnen we dan zo'n langharig hondje krijgen?

Anoniem zei

Ohhhhhhhhhh lieffffffff die foto van Stace met zijn knuffelbeer.

Heerlijk z'on gebied waar ze lekker los kunnen sjeezen en nog best groot ook. Super

Erna