zaterdag 16 april 2005

Stacey's Birthday

Gisteren was een druk daagje. Eerst moest ik nog wat dingen regelen op de bank en daarna ging ik boodschappen doen bij de Harris Teeter. En druk al op de parkeerplaats. Ik dacht nog bij me zelf de volgende keer maar op donderdag boodschappen doen en niet op vrijdag. Want volgens mij was iedereen er nu. Dus boodschappenkar gepakt en naar binnen. Nou binnen had ik het nog niet zo druk gezien als nu. Iedereen had ook mapjes bij zich en er hingen hele administraties aan boodschappen karren. Vond het wel vreemd, maar nog steeds viel het kwartje niet bij mij. In ieder geval mijn boodschappen gepakt en naar de kassa. Bij de kassa werd er in vol Amerikaans gevraagd om: “Coupons????” Coupons? Nee die had ik niet.
“No Coupons?????” En iedereen in de omgeving van de eerste 15 meter die kon dat horen en draaide zich om en keek mij heel verbaasd aan. Jeetje dacht ik, wat heb ik nou weer. Dus ik vroeg waar die coupons dan voor nodig had. “Wel dear”, begon ze vandaag was het super coupondag. Oh zei ik. En ratelde ze verder normaal worden de kortingen verdubbeld maar nu worden ze verdriedubbeld, my Dear, zei ze. En nu viel dus bij mij het kwartje of beter gezegd de dime. Iedereen was op korting jacht in de Harris Teeter. Mijn god wat een chaos. Toen ik vertelde dat ik nog nooit een coupon gezien had, ging ze me haar fijn uitleggen hoe ik daar aan kon komen en wat ik er mee moest doen. Ach ze was wel aardig eigenlijk. Dus toen ik afgerekend had zei ze nog. Zie je volgende week wel met de coupons, my Dear. Ik liep weg en had ontzettend veel binnenpretjes.
In de middag kwam Larry nog wat stukken langs brengen van het huis waar we waren wezen kijken. Het was allemaal niet zo leuk, want er waren veel dingen uit het huis gehaald, maar de prijs was niet gezakt. Nu weten we weer niet wat we er mee aan moeten. Het blijft een beetje stroef gaan met die bouwer. We zullen nog wel even kijken wat we er mee gaan doen.
’s Middags had ik afgesproken met Helma. Ik zou naar haar toe gaan en de hondjes mee nemen. Zij hebben een afgezette tuin, dus konden ze lekker rond banjeren. De honden vonden het geweldig. Stace was helemaal gefocused op de konijntjes die ze hebben en Connor was over aan het rond struinen. Heerlijk hoor zo’n grote tuin. Ze hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Ron zou met Rob mee rijden naar huis en dan zouden we nog wat drinken. Het was gezellig om even te kletsen en daarna zijn we naar huis gegaan en nog even in de buurt wat huizen bekeken en daar gaan we zo meteen met wat meer daglicht ook nog even kijken. Maar eerst groot feest vandaag, want Stacey is jarig. Groot feest dus. Ik had wat speeltjes voor hem gekocht en die vielen heel goed in de smaak. Onder meer een bruin beertje en die vind hij helemaal geweldig. Zal er vanmiddag wat foto’s van maken.
Groetjes Petra


http://www.beardie.nl

3 opmerkingen:

Anoniem zei

gelukkige verjaaardag voor Stacey! Je hebt toch wel "Happy birthday" gezongen nu?
Petra, spijtig van die nieuwbouw. 'k Had gehoopt dat het allemaal goed mee zou vallen want je leek er echt wel weg van te zijn... :-(

Anoniem zei

Happy Birthday 2u
Happy Birthday 2u
Happy Birthday dear Stacey
Happy Birthday 2u

Lang zal Stacey leven
Lang zal Stacey leven
Lang zal Stacey leven in de gloria
In de gloria
In de gloria
Hieperdepiep Hoeraaaaaaaaaaaaaa
Hieperdepiep Hoeraaaaaaaaaaaaaa
Voor jullie allemaal een gezellige dag en een dikke verjaarsknuf voor Stace en ook een dikke knuf voor Connor.
(volgens mij gaan jullie toch voor het
4-badkamer-huis;-))

Groetjesssssss Yvonne en een dikke verjaardagslebber van Ayla
natuurlijk ook van Erna & the boys

Petra zei

Hartstikke bedankt voor het mooie verjaardagsgezang Yvonne!!!
Stace vond het fantastisch (en ikke ook ;-) )