zondag 17 april 2005

Vroeg uit de veren

Vanmorgen vroeg uit de veren. We zouden gaan golfen. En aangezien hier op zondag morgen veel mensen naar de kerk gaan is het op de golfbaan dan erg rustig. We vonden het vorige week met Helma en Rob zo leuk, dat Ron nu ook een eigen setje heeft gekocht. Dus voor het eerst met onze eigen stokkies aan de slag. We hadden eerst een emmertje met golf balletjes die je op een groot open veld kan weg slaan. Nou reed daar een mannetje in een karretje die al die balletjes op "stofzuigerd" zeg maar. Er zit wel een soort van ijzeren kooi omheen, maar lijkt me niet al te prettig om daar als doel rond te rijden. Probeerde dus ook om hem vooral niet te raken, maar natuurlijk met mijn gevoel van richting had ik dus mooi een voltreffer. Oei..... Karretje geraakt. Niet dat die man er van schrok, maar ikke wel dus. Daarna de golfbaan op. We hadden vanochtend echt een prive golfbaan. Er was niemand.

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Het was heerlijk weer en de vogeltjes deden hun best om op zijn mooist te fluiten. Even relaxen......
Na het golfen, zo rond een uur of 11, zouden we bij andere nieuwbouw huizen gaan kijken. En zo dus gedaan. Wat ons wel opvalt is dat de subdivision waar het huis in staat erg kan verschillen. Soms lijkt het op het internet een prachtig huis, maar het kan heel erg vertekend zijn. Deze nieuwbouw huizen waren ook mooi, maar de woonkamer was iets aan de kleine kant. Gelukkig geen makelaar te bekennen die zijn verhaal met ons wilde delen. Daar door waren we snel weer thuis. Op de weg naar huis zijn we langs de Smoothie King gereden. Sinds we tijdens een vakantie in Californie bij Jamba Juice een smoothie hadden genuttigd, zijn we verslingerd aan die dingen. Echt heerlijk en verfrissend. En we kwamen er van de week pas achter dat die Smoothie Koning om de hoek bij ons appartement zit. 's Middags hadden we een afspraak om naar een huis te gaan kijken wat te koop stond en door de eigenaar zelf werd verkocht. Het huis was echt heel mooi. Prachtige tuin en veel extra's erin. In tegenstelling tot de meeste Amerikaanse huizen was dit huis heel open. Niet veel kamertjes en deurtjes. De tuin lag aan een bosrand wat veel privacy bood. De mensen waren erg aardig. Moeilijk hoor, weer keuzes.
Tegelijker tijd hadden we aan de bouwer van het eerste nieuwbouw huis, waar we eerder van de week waren geweest, laten weten wat we er voor wilden geven. Morgen zouden ze meer laten weten. Na al die inspanningen, zo op een zondag, was het lekker even met de hondjes rond het meer te lopen. Vreemd hoor dat hier alles op zondag ook gewoon door gaat. Alle winkels open. Huizen te bezichtigen. Alles is hier gewoon echt 7 dagen per week open. De temperatuur is trouwens inmiddels weer wat opgelopen. Want van de week was het best koud. Voor aankomende week voorspellen ze ook goed weer, dus beloofd veel goeds.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

Jullie hebben een hoop gedaan zeg op de zondag :-)) Wel leuk allemaal in ieder geval. Zo te zien worden jullie echte golffanaten, dat kan ik me best wel voorstellen als je die foto's van de golfbaan ziet. Ziet er echt mooi uit. Trouwens de winkels open op zondag, hier in Rotterdam zijn er ook altijd een paar open. Van mij had dat al jaren eerder gemogen hoor, ik vond als kind de zondag altijd zo'n verschrikkelijke saaie dag. Ben nog steeds benieuwd welk huis het nou gaat worden.......
Groetjes en een prettige maandag!!
Yvonne en een dikke lebber van Ayla