zaterdag 23 april 2005

De nieuwe auto

Vandaag hebben we onze nieuwe auto gekocht. Het is geworden de Chrysler Pacifica. Niet geheel nieuw, maar ziet er echt heel mooi uit. We waren rond een uur of half tien bij de dealer en reden om half twaalf de deur uit met een nieuwe tuut. De Pacifica zit tussen een MPV en een SUV. Maar je kan er wel 6 personen mee vervoeren. Maar de achterste bank kun je ook plat klappen zodat Stacey en Connor een geweldige plaats hebben. En omdat er achterin mensen vervoerd kunnen worden zit er achterin ook een Airco. Wat natuurlijk super is voor Stace en Con. Hij is wel ook hoog dus je hebt goed zicht over de weg. We zijn gisteravond na dat we hem op het internet zagen naar de dealer gegaan, na sluitingstijd!!! wel te verstaan. En hebben we op ons gemakkie kunnen bekijken, zonder opdringerige verkopers om ons heen. Hij zag er goed uit en verders zitten er van aller handen snufjes in en op. Zo gaat de achterklep met 1 druk op de knop automatisch dicht. Zit er een dvd speler in en een schermpje zodat je achterin films kunt kijken. Altijd handig voor de honden niet waar. Ha ha ha. Kortom we waren weg van de auto en Ron heeft op internet allemaal andere auto's gevonden die er in die prijsklasse waren en mee genomen naar de dealer. Hierdoor konden we een beetje onderhandelen over de prijs. Want dat is wel gebruikelijk hier. Daar gaat nog echt een hoop tijd in zitten. Maar na het onderhandelen duurde het nog geen uur, om de olie te verversen en hem te wassen en de auto verder in orde te krijgen waarna wij er zo mee weg konden rijden. Van de week hadden we al de verzekering geregeld. Nu hebben we een tijdelijk kenteken en een echte wordt door de dealer aangevraagd, die per post naar ons toe zal worden gestuurd. Dit is echt alleen een kartonnen kentekenplaat. Daarna kunnen we eventueel een eigen kenteken aanvragen en iets leuks gaan verzinnen voor op de auto. Al met al een enerverend daagje.....
Hier komen wat fotootjes.....

Image hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra


http://www.beardie.nl

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Goede keus! Hmmm, wie tipte deze auto ook al weer? :-)
Heel veel plezier en comfortabele, veilige miles toegewenst. Nu inderdaad nog een leuke kentekenplaat. Daar heb ik ook nog wel tips voor, maar die houd ik maar even voor me. Je wilt het misschien gewoon lekker zelf bedenken. Ik geloof dat je maximaal 8 posities kunt gebruiken, dus daar is wel wat creatiefs mee te doen.

Groeten,
Marcel

Anoniem zei

Petra in deze auto komen je nagels goed uit
groetjes uit Barendrecht

Anoniem zei

Een mooie wagen hebben jullie uitgezocht, veel plezier met deze wagen.
Karin
PS: hou je nagels lang!

Anoniem zei

mooie wagen :-)
&
mooie nagels:-)
&
is dat even mooi:-)

gr. Nop

Petra zei

Marcel,
Je had inderdaad ons getipt voor de Pacifica.Dank, dank. Toen een collega van Ron die er ook 1 heeft vertelde van de inklapbare achterbank en van de airco waren we helemaal om.
Het schijnt dat hij ook heel veilig is en dat heeft weer een positieve invloed op de premie van de verzekering. Nu inderdaad gaan denken voor een leuke personal plates.

Enne Ma & Karin mijn nagels staan o zo mooi in deze auto, ha haha... Lekkere dingenzijn jullie!!

Groetjes Peet

Petra zei

Mooie auto, Petra! Ik ben benieuwd wat jullie persoonlijke kenteken wordt.

Anoniem zei

Wat een plaatje van een auto.En wat een ruimte voor de doggies;-)