woensdag 27 april 2005

Feestje

Gisteren, dinsdag, was onze trouwdag. En daarom kreeg ik van Ron een mooie bos rozen. Ze staan in de sapkan, want in het appartement zijn geen vazen, maar dat maakt ze zeker niet minder mooi.

Image hosted by Photobucket.com

Ze zijn echt heel mooi. Zondag waren we al uit eten geweest voor "ons" feestje. Want vandaag gingen we nadat Ron uit zijn werk kwam weer bij een huis kijken. Was een mooi huis hoor. Maar we weten het nog niet.Pffff ik vind het echt moeilijk hoor om keuzes te maken.
Overdag was ik ook al een beetje door de wijken aan het rondrijden geweest, en kwam terecht in een wijk, dat noemen ze hier een subdivision, genaamd "Dutchman Downs". En de straat namen waren zo leuk.

Image hosted by Photobucket.com

Zo was er Netherlands Drive en Tulip Circle, Den Helder place en Breda Court en ga zo maar door. Moest bij elke straat gewoon even kijken hoe die straat nou weer heette. Het was al een wat oudere wijk met mooie landelijke huizen. Leuk!!
Daarna wat boodschapjes wezen halen. Omdat wij in Nederland de meeste van onze elektrische spullen verkocht hadden, heb ik dus nog wel wat nodig. Van de week kregen we een folder in de bus van de winkel Linens en things. Ze hadden hier in de buurt een nieuwe winkel geopend en daarvoor kregen we een tegoed bon van $ 20,- als je iets van $ 50,- kocht. Nou hebben ze in deze winkel dus bedden goed enzo, maar ook keuken apparatuur. Dus ik aan de snuffel natuurlijk. Nu heb ik dus, dankzij mijn bonnetje, een tostiapparaat en een broodrooster voor $ 30,- tesamen kunnen kopen. Lang leve de couponnetjes. Pfff, ik krijg er nog een handigheid in.
Mooi mee genomen dacht ik zo. En gezien het onze trouwdag was paste het heel goed bij mijn "uitzet", hi hi hi. Daarna nog even wat gewone boodschapjes gedaan bij de winkels achter ons appartement. Daar zit dus de Walmart. Dit is een hele grote "van alles en nog wat winkel"Waar ze van brood tot schoenen, video's en tv's verkopen.

Image hosted by Photobucket.com

Daarna naar de Dollar tree. In deze zaak kost alles wat je ziet 1 dollar. Ook hier hebben ze van alles, maar is niet zo groot hoor. Een beetje partij goederen spullen. Maar heb er al es wat theedoeken gekocht, speeltje voor de honden en een zwabber. Alles kost dus maar 1 dollar. En elke keer hebben ze weer andere spulletjes. Gewoon leuk om zo es even naar binnen te wandelen.

Image hosted by Photobucket.com

En daarna ben ik naar de Harris Teeter gegaan. Harris Teeter is een supermarkt. Te vergelijken met de Albert Heijn. Het ziet er binnen allemaal keurig uit. En ik vind het er erg lekker winkelen. Ze hebben lekker brood en goed vlees. En wat ook prettig is, ze halen de boodschappen voor je uit je karretje en pakken daarna alles in tasjes in. En als je wilt lopen ze mee naar de auto om het in de auto te zetten. Wat ik leuk vind is dat als je bij de groenten loopt, je zo nu en dan een soort onweer geluid hoort. Dit is een waarschuwingsgeluid dat ze de groenten gaan benevelen. Er komt dan een soort van stoom uit de rekken waar de groentes in liggen en die houden de groenten vochtig. Zo leuk. Het schijnt dat deze supermarkt het hier in de buurt goed doet, want er worden naar ik gezien heb, twee nieuwe vestigingen geopend.

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou, nog van harte gefeliciteerd dan maar. Raar zeker om een eerste feestdag zonder familie in Nederland te vieren....
Moet overigens vertellen dat ik al in weken niet meer langs je ex-huis ben gelopen. Te weinig tijd, en te veel te doen, maar vrijdag ben ik het wel van plan, en laat je dan weten hoe hoog het gras staat....

Anoniem zei

ook groetjes van my

Anoniem zei

Gelijk maar even testen of ik dit ook kan!!!

Gefeliciteerd met jullie trouwdag!!!

Groetjes van Annemieke (Jelle/Flint)

Anoniem zei

Gefeliciteerd met jullie trouwdag hoor! Wat leuk die nederlandse wijk, ligt dat ook in Cary?

groetjes Mariet

Anoniem zei

Gefeliciteerd ook van ons met julie trouwdag!!
Henriette&Henk de kids en DOMMEL

Anoniem zei

gefeliciteerd met jullie trouwdag hoor!
Enne ik ben al wel langs jullie ex huis geweest hoor Joep maar wachten op zijn vriendjes maar helaas.......

Anoniem zei

van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag ennne ik ben al wel langs jullie ex huis geweest, Joep maar wachten op zijn vriendjes

Annemiek zei

Proficiat met jullie trouwdag!
Over de blog van gisteren nog; een customer alert?! Ongelooflijk!
Annemiek

Anoniem zei

Ook van ons nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!!!

Groetjes Ton & Yvonne
Nog even een dikke trouwdaglebber van Ayla (ook voor de boys;-))

Anoniem zei

Nou de B and all dames hebben het posten ontdekt hihihi

Gefeliciteerd natuurlijk ook met jullie hoeveelste trouwdag?

Geweldig al die enorme winkels, zou graag eens rond neuzen.

Dikke knuf
Erna

Petra zei

Wij zijn in 96 getrouwd dus ons negende feestje ;-)

Enne je bent welkom hoor om te komen snuffelen in de winkels hier hoor ;-). Hoe was trouwens het concert van Blof van de week????????
Groetjes Petra

Anoniem zei

Van ons ook nog van harte gefeliciteerd. Geniet erg van je spannende verhalen.

Groetjes Ingrid (van Guus)

Anoniem zei

Als regelmatige lezer van jouw blog bied ik je bij deze ook (alsnog) mijn gelukwensen aan met jullie trouwdag. Proficiat!

Groet,
Marcel