zaterdag 30 april 2005

Queensday in the USA

Zoals ik vanmorgen al meldde, vandaag zou een druk daagje worden. Ron had allereerst eenuitgebreide wasbeurt voor onze nieuwe auto gepland en ik had nog een huis gezien op het internet die ik even wilde gaan bekijken. Dat auto wassen kan hier binnen het appartementen complex. Er ligt een slang klaar en ook een stofzuigmachine. Die overigens gratis is. Daar kwam ik dus pas achter toen ik al twee kwartjes er in had gegooid....... Er zit dus gewoon een knopje op die je in kan drukken en dan doet de stofzuiger het. Misschien moet ik mijn haar maar es naar blond gaan verven, hi hi hi. Ook wilde Ron even naar de autodealers toe omdat hij een leuke wagen gezien had. We willen waarschijnlijk toch twee auto's, dat is wel zo makkelijk. Alleen zijn we er nog niet uit wat voor 1 dat moet gaan worden. Ron is namelijk nogal lang en past niet in elke auto. Dus als hij een leuk model ziet gaat hij dus eerst "passen" en dat valt soms nog niet mee. Want hij past niet echt in alle auto's. Soms tot grote teleurstelling van Ron. Maar hij had er dus 1 op het oog. En als je eenmaal een verkoper aan je broek hebt, ben je die echt niet zo maar kwijt. Ook Ron niet,hi hi hi. Dus dat deel van de dag liep al wat uit.
Daar na met de hondjes een rondje om het meer gelopen en langs de brievenbus, de post ophalen. En er was post uit Holland!!! Dat betekent leuke post. Als ik post heb uit Holland, kan ik niet wachten tot ik bij het appartement ben . Wat dus resulteerd dat ik de post vaak op straat al open maak en al lezend terug loop. Dit keer was het helemaal leuk. Het was een kaartje van Ron en Erna. Die waren van de week naar het Blof concert in het Circus theater in Scheveningen geweest. Toen zij destijds de kaartjes kochten hadden ze nog gevraagd of wij het nog zouden redden om mee te gaan. We hadden toen nog geen visum en wisten nog niet wanneer we zouden vertrekken. Uiteindelijk hebben we toch maar geen kaartjes gekocht. Dus toen zij van de week naar het concert gingen, had ik wel zoiets van jammer zeg. Maar ze maakten me helemaal blij met dit kaartje. Want bij dit kaartje zat een prachtige sticker van Blof voor op de nieuwe auto. Helemaal toppie. Heb em er gelijk die middag op geplakt en hij staat prachtig!!!! Dusse.... Hartstikke bedankt Ron en Erna.

Image hosted by Photobucket.com

In de middag waren we bij een collega van Ron en zijn vrouw uit genodigd om koninginnedag te komen vieren. Toen we aankwamen zagen we dat ze alles versierd hadden met oranje balonnen en rood wit blauwe en ander oranje decoraties. Heel leuk. Zo kwamen we wel in de stemming! Ook ontbrak de oranje bitter niet. En natuurlijk Andre Hazes en ook mijn favo's Blof...... Oer hollandser kan een koninginnedag niet zijn. Heel leuk. Het was ook prettig even "huizenzoek-ervaringen" met ze te delen. Zij hebben voor ons in dit appartement gewoond en wonen sinds eind maart in hun eigen huis. Heel mooi en lekker nieuw. Hoop dat wij ook zo'n geslaagd plekje zullen gaan vinden.
Aan het eind van de middag stond nog een huis gepland om te bekijken. Hoeveel huizen we gezien hebben ik weet het al niet meer. Maar de keuze is ontzettend moeilijk. Ik denk juist omdat er zoveel keuze is dat het nog moeilijker wordt. Maar we zetten onze zoektocht gewoon verder tot we wat zien waar we allebei helemaal happy mee zijn!!!

's Avonds hebben we op internet het journaal gezien. Leuk om de koninginnedag beelden te zien. Amsterdam was weer afgeladen zo te zien en het was prachtig weer ook zeg. Via het internet hadden we ook al een gedeelte van het concert op het museumplein kunnen horen. Ook heel leuk. Natuurlijk ook de beelden van het koekhappen van Alex en het "feestie van Trixie" gezien. Zag er allemaal heel swingend uit. Eigenlijk leek het niet dat wij zo ver van Nederland van daan zaten vandaag........

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jullie hebben in ieder geval een leuke koninginnedag gehad. Wanneer ik trouwens post naar je wil sturen doe ik dat wel via Erna, haar post komt in ieder geval aan. (of heb je Stace zijn verjaarskaart soms toch nog ontvangen ??)
Groetjes en een fijne zondag(begint die met golfen??)
Yvonne

Anoniem zei

Nou Yvon mijn eerste kaartje kwam ook niet aan, via mij garandeerd niks.

Leuk dat jullie z'on gezellig dag hebben gehad met een beetje boel nederland/oranje gevoel.

Fijne zondag vandaag

Erna

Petra zei

Helaas Yvonne ik heb je kaart nog niet gehad. Maar er is hoop van de week ontving ik ook nog twee kaarten die afgestempeld waren op 23 maart. Als je er niet opschrijft airmail of zo, dan doet hij er gewoon errug lang over. Dus misschien is er nog hoop ;-)